HTML

JÁTÉKLETÖLTÉS

JÁTÉK LETÖLTÉS, JÁTÉKLETÖLTÉS, PC JÁTÉK LETÖLTÉS

Játékletöltés topikok

Játékletöltés linkek

Játékletöltés archívum

Játékletöltés Feedek

Prison Break - The Conspiracy letöltés

2010.04.17. 14:54 JÁTÉKLETÖLTÉS

Prison Break: The Conspiracy

A Prison Break: The Conspiracy teljesen lineáris játékmenettel bír, ám azért bizonyos szabadságot kapunk, de aki GTA-szerű mászkálásra számított a börtönben az nagyot fog csalódni. Bizonyos szabadidős tevékenységeket űzhetünk (lemehetünk edzeni a terembe, pénzért verekedhetünk vagy kisebb mellékküldetéseket is elvállalhatunk), ám ezek nem befolyásolják a közel 8 órás fő történeti szálat.

JÁTÉK LETÖLTÉSE

Habár a játék grafikája nem nevezhető gyönyörűnek, kifejezetten hangulatos. A történet szerint Tom Paxtont fogjuk irányítani, láthatunk majd olyan jelenteketet, mint a sorozatban, s verekedni is fogunk bőven - a játék így kicsit olyan, mint a The Bourne Conspiracy, nem csak a hasonló cím miatt. Ha minden jól megy, 2010. március 16-án már Scofieldnak fogunk segíteni. Tűkön ülve várjuk!

Prison Break: The Conspiracy letöltése

Prison Break - The Conspiracy letöltés

A játék a híres tévésorozat első évadjával párhuzamos történetet fog elmesélni a főszereplők, pedig Tom Paxton lesz, akit a csúnya gonosz Cég azért küldött, hogy kiderítése miért vonult gyakorlatilag önként börtönbe az eddig törvény tisztelő életet élő Michael Scofield és dobta sutba az építész karrierjét. A hűvösben töltött időnk során bejárjuk a Fox River ismerős folyosóit miközben a sorozat fontos eseményeinek leszünk a szemtanúi és persze számos kulcsszereplővel is találkozhatunk, ám játékmenet nem csak nézelődésből áll ugyanis számtalanszor kell lopakodnunk és pörgős akció jelentekben részt vennünk.

 

Prison Break: The Conspiracy letöltés

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés the break prison conspiracy

A bejegyzés trackback címe:

https://jatek-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr611929398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása