HTML

JÁTÉKLETÖLTÉS

JÁTÉK LETÖLTÉS, JÁTÉKLETÖLTÉS, PC JÁTÉK LETÖLTÉS

Játékletöltés topikok

Játékletöltés linkek

Játékletöltés archívum

Játékletöltés Feedek

Supreme Commander 2 Letöltés

2010.04.18. 14:39 JÁTÉKLETÖLTÉS

Supreme Commander 2

Supreme Commander 2 Letöltés


Három katona barátságát polgárháború zúzza szét. Választás elé kerülnek, hogy a hűség melyik irányba húzza őket családjuk, népük vagy az egész emberiség sorsa felé. Válaszd meg az oldalt, amelyik mellé állsz, és irányítsd UEF Illuminatevagy Cybranerők szuperkatonáit és gépezeteit a csatába. Döntéseid, legyenek bár stratégiaiak vagy morálisak, az egész háború kimenetelét határozzák meg.

 

Supreme Commander 2 Letöltés

Chris Taylor legújabb elképzelése nem sikerült olyan rosszul, mint ahogy az a cikk hangvételéből esetleg cseng, viszont az első rész utáni csupaszítás kellően meg fogja osztani a rajongókat, hiszen a játékmenet egyszerűsítése nem biztos, hogy sokak tetszését elnyerte. Az új, a sorozattal csak most ismerkedő játékosok lehet pont ebben lelik majd örömüket, de egy folytatástól sokkal több és minőségibb változást várna az ember, így hiába élvezetes a Supremer Commander, nem képes és talán nem is akar túlmutatni elődjén.

 

Supreme Commander 2 letöltés

 

Supreme Commander 2 Letöltés

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: supreme commander 2 letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://jatek-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr401930531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása