HTML

JÁTÉKLETÖLTÉS

JÁTÉK LETÖLTÉS, JÁTÉKLETÖLTÉS, PC JÁTÉK LETÖLTÉS

Játékletöltés topikok

Játékletöltés linkek

Játékletöltés archívum

Játékletöltés Feedek

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight letöltés

2010.04.17. 15:01 JÁTÉKLETÖLTÉS

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Bizony, még 1995-ben indult útjára a GDI (Global Defence Initiative) és a Brotherhood of NOD háborúját bemutató sci-fi történet, a mára már klasszikussá vált Command & Conquerrel, ami azonnal az RTS műfaj etalonjává vált, s azóta megért jó pár folytatást és kiegészítőt, így mára az egyik legnagyobb rajongótábort tudhatja magáénak a C&C univerzum a játékvilágban. Nem csoda tehát, hogy a negyedik részt már bejelentése óta rengetegen kísérték figyelemmel, hiszen a készítők úgy harangozták be, hogy ez a rész minden eddig függőben maradt kérdést tisztáz, az elvarratlan szálakat elvarrja, s lezárja a tizenöt éve tartó történetet (ami a játék időszámítása szerint hetven évet jelent).

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight letöltés

Command & Conquer 4: Tiberium Twilight  letöltés

A metacritic jóvoltából megérkeztek a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight első kritikai értékelések, amelyek  nem sikerültek túlontúl egész jókra. A játék már kapható a boltokban kizárólag PC-re. A legjobb értékelést a GamePro, míg a legrosszabbat a Gamespy adta.

- Game Pro: 80

- Game Informer: 78

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight játékletöltés

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: command conquer 4 tiberian twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://jatek-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr481929405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása