HTML

JÁTÉKLETÖLTÉS

JÁTÉK LETÖLTÉS, JÁTÉKLETÖLTÉS, PC JÁTÉK LETÖLTÉS

Játékletöltés topikok

Játékletöltés linkek

Játékletöltés archívum

Játékletöltés Feedek

The Saboteur letöltés

2010.04.18. 09:23 JÁTÉKLETÖLTÉS

The Saboteur

 

Aki megvásárolta az Electronic Arts kiadásában megjelent The Saboteur-t, és egy olyan gépen akarta futtatni, amelyikben többmagos processzor, Windows 7 vagy éppen ATI kártya van (utóbbira elég kényes a játék), netán mindhárom egyben, akkor feltehetően már nagyon-nagyon meleg éghajlatra küldte a fejlesztőket, lévén a játék úgy került forgalomba, hogy egy ilyen konfiguráción vagy kifagy, esetleg el sem indul a program. Fanatikusok sokasága háborodott fel a hiba okán, miután már csak olaj volt a tűzre, hogy a Pandemic Studios bezárta kapuit.

The Saboteur letöltés

 

Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Core 2 Dual Core 2,4 GHz vagy ezzel egyenértékű AMD, 2 GB (Vista és Win7 esetében 3 GB ajánlott), Nvidia Geforce 7800 GTX 256MB VRAM vagy ATI Radeon HD 2600 Pro 256MB VRAM, legalább 7 GB szabad lemezterület.
Ajánlott: CPU: Quad Core 2,8 GHz vagy ezzel egyenértékű AMD, 2 GB (Vista és Win7 esetében 3 GB), legalább 7 GB szabad lemezterület

 

 

The Saboteur letöltés

 

Szólj hozzá!

Címkék: the saboteur letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://jatek-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr621930613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása